Ενημερωτικό δελτίο 3/2017

ΕΔ αριθ. 3/2017

Δεκέμβριος 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αγαπητά μέλη,

Ακόμη ένα έτος φθάνει στο τέλος του! Ήλθε η ώρα του απολογισμού για το 2017 και του σχεδιασμού για το 2018. 

Κατά το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, επικεντρωθήκαμε – όπως πάντα – στην προετοιμασία της Γενικής Συνέλευσης και συνεχίσαμε με επιτυχία τις εγγραφές νέων μελών, τα οποία συνδυάζουν την εμπειρία αλλά και εκπροσωπούν νεότερες γενιές. Με χαρά διαπιστώνουμε ότι μεταξύ των νέων μελών μας συγκαταλέγονται και συνάδελφοι από το ΝΑΤΟ και τα Ηνωμένα Έθνη. Με υπομονή και επιμονή, ο ΣΕΥΔΟ γίνεται και πάλι πραγματικά εκπρόσωπος όλων των Διεθνών Οργανισμών! 

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικότερα τι συνέβη κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017:

Ετήσια Γενική Συνέλευση

Η ετήσια Γενική Συνέλευση για το 2017 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στις 20 Οκτωβρίου, και η παρουσία των μελών ήταν ικανοποιητική. 

Τα μέλη που παρέστησαν ενέκριναν τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμού του ΔΣ για το τρέχον έτος και αντάλλαξαν χρήσιμες απόψεις για τις μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου. 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στα πρακτικά που θα σας αποσταλούν εντός των προσεχών ημερών.

Ενίσχυση των πληγέντων από τη θεομηνία στη Μάνδρα Αττικής

Όπως όλοι γνωρίζετε, στα περί τα τέλη Νοεμβρίου η περιοχή της Δυτικής Αττικής γνώρισε μια πρωτοφανή φυσική καταστροφή, που συνοδεύθηκε, δυστυχώς, από αρκετά θύματα, ιδιαίτερα στην πόλη της Μάνδρας. 

Ηλεκτρονική διεύθυνση: seydo@seydo.net 

Facebook: www.facebook.com/SEYDOAssociation

Το ΔΣ αποφάσισε να συμβάλει στην προσπάθεια ανακούφισης των κατοίκων της Μάνδρας Αττικής, διαθέτοντας απευθείας ένα ποσό από το ταμείο και απευθυνόμενο στα μέλη του Συλλόγου με σκοπό να συγκεντρωθεί ένα συμπληρωματικό ποσό, το οποία θα διατεθεί για τις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν. Συνολικά εστάλη στη Μάνδρα στις 15 Δεκεμβρίου το ποσό των 3.650  ευρώ. Είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με τις ανάγκες, αλλά συμβολικά δείχνει το ενδιαφέρον μας για τους κατοίκους της ενόψει των εορτών.

Αλλαγή Προέδρου του Συλλόγου

Με επιστολή του στις 16 Νοεμβρίου 2017, ο κ. Ηλίας Σωτήρχος, μέχρι τότε Πρόεδρος του Συλλόγου, εξέφρασε την επιθυμία του να παραιτηθεί των καθηκόντων του, παραμένοντας ενεργά μέλος του ΔΣ μέχρι τη λήξη της θητείας του. Κατά τη συνεδρίασή του στις 29 Νοεμβρίου, το ΔΣ εξέλεξε ομόφωνα νέο Πρόεδρο του Συλλόγου τον κ. Ανδρέα Μαντζουράτο, μέχρι τότε Αντιπρόεδρο. Ουδεμία άλλη αλλαγή επήλθε στο ΔΣ. 

Κλείνοντας αυτό το σύντομο τελευταίο Ενημερωτικό Δελτίο για το 2017, σας καλούμε να μας στείλετε ιδέες και προτάσεις στη διεύθυνση seydo@seydo.net, αλλά και μέσω Facebook, στη σελίδα www.facebook.com/SEYDOAssociation όπου μοιραζόμαστε χρήσιμες πληροφορίες και προωθούμε τη δικτύωση των συναδέλφων σε όλο τον κόσμο!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και τις οικογένειές σας! 

Υγεία και Ευτυχία το Νέο Έτος 2018!

                Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς            

                Το ΔΣ του Συλλόγου         

                                                                                                                                                                                Δεκέμβριος 2017