Ενημερωτικό Δελτίο 1/2020

Ε.Δ. αριθ. 1/2020

Απρίλιος 2020

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο  Δ Ε Λ Τ Ι Ο

Αγαπητά μέλη,

Ευχόμαστε η δύσκολη αυτή συγκυρία να σας βρίσκει καλά εσάς και την οικογένειά σας. Η πανδημία ανέστειλε τις δραστηριότητες του συλλόγου μας, ελπίζουμε όμως η επιστροφή στην κανονικότητα να γίνει το συντομότερο δυνατό.

O Σ.Ε.Υ.Δ.Ο. μαζί με τους άλλους φορείς των Βρυξελλών συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της πατρίδας μας στον αγώνα κατά του κορωνοϊού σας καλεί να συνδράμετε οικονομικά για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. Σχετική συνεννόηση έχει ήδη γίνει με την Διοίκηση του νοσοκομείου. Η προθεσμία καταβολής ενίσχυσης λήγει στις 30 Απριλίου.

Αριθμός Λογαριασμού: ΒΕ 73 31 ΟΟ 8330 1060

Όνομα Κατόχου Λογαριασμού: COMMUNAUTE HELLENIQUE DE BRUXELLES

Ένδειξη: COVID 19 EVAGGELISMOS

Κοπή πίτας και νέα μέλη

Ο Σύλλογος για πρώτη φορά φέτος πραγματοποίησε στα τέλη Ιανουαρίου κοπή της βασιλόπιτας και στο Λουξεμβούργο ενώ λίγες μέρες αργότερα έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στις Βρυξέλλες με μεγάλη συμμετοχή των μελών του. Σημαντική ήταν και η παρουσία άλλων συναδέλφων πολλοί από τους οποίους ζήτησαν να γίνουν μέλη.

Αναβολή εκδηλώσεως

Λόγω των ειδικών συνθηκών, εκδήλωση που είχε προγραμματισθεί για τα ελληνοτουρκικά με ομιλητή τον καθηγητή κ. Κώστα Γρίβα, αναβάλλεται επ’αόριστο.

Ετήσια συνδρομή (Επικοινωνία)

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι μόνοι πόροι του Συλλόγου μας είναι οι συνδρομές των μελών του. Παρακαλούμε τα μέλη να καταβάλουν τη συνδρομή τους για το 2020 (25€) στον λoγαριασμoύ του Συλλόγου (Τράπεζα BPost):

ΒΕ58 0004 4713 9179 (BIC BPOTBEBl)/Mme Elefterie( Communication: syndromi 2020)

Κλείνοντας, σας καλούμε, να μας στείλετε Ιδέες ή προτάσεις στην διεύθυνση: seydo-association@outlook.com, αλλά και μέσω Facebook, στη σελίδα: www.facebook.com/SEYDOAssociation.